Julegaver til barna – ønsker barna selv, eller du for dem?

Vi har i år, som ifjor tenkt å la guttene skrive ønskelisten sin til julenissen. Daniel er jo såpass stor, at han har helt klart egne ønsker for både jul og bursdager. Sebastian og Jonathan også, til en viss grad. Markus ikke.

Når det er sagt, så er det sånn her at jeg likevel også ytrer ønsker for guttene, når jeg blir spurt om hva de ønsker seg. Det kan være alt fra praktisk utstyr som nye ski, akebrett, skøyter osv eller til hjemmestrikket ull. Når de sier de ønsker seg Beyblade -som de har flere enn de kan telle fra før, så tenker jeg som så at det trenger de rett og slett ikke. Med mindre det er leker som jeg vet de virkelig ønsker seg, så har jeg sagt at vi har mer enn nok og ikke trenger det. Jeg vil jo ikke at en julegave bare skal bli liggende uten å bli lekt med heller. Da er det langt bedre med et Ninjago-sengesett jeg vet de blir glade for eller en snowkicker som vil gi masse moro når snøen kommer. Som regel er de veldig glade for det de får, uansett. Kanskje de faktisk ikke har tenkt at «dette ønsket jeg meg» – da er det greit med en mamma som ønsker seg for dem.

Hva tenker du? Ønsker du deg gaver for barna, eller ønsker de helt selv? Jeg skjønner jo at alder her spiller inn, men de minste her, er enda så små. Så jeg tenker at det helt greit enn så lenge.

Julegaveønsker 🎅🏻

Julegaveønsker 🎅🏻

Håper du får en deilig dag!

Klem,

Linn 💫

 

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Julegaver til barna – ønsker barna selv, eller du for dem?

  1. Nann Karin

    Her er det en lett blanding. Han skriver ønsker på lista, – og jeg kan supplere litt. Nå er det sånn at han har oversikt over hva han trenger og liker, så til bursdagen så kom han med forslaget om å få gavekort på xxl. Han ønsket seg både nye rollerblades, et rullebrett og etter hvert utstyr til slalåm. Så her ligger en liten kortstokk og venter for å se om det kommer inn rollerblades i riktig størrelse og for å se om beholdningen øker til jul 😀 Så i pose og sekk er vel innafor :d
    Nyt helgen! Vår skal tilbringes i hockeyhallen, hvor det er sesongens alle hjemmekamper 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.