4 x hurra for PLANDAG x 4 !!! (Ironisk …)

Fredag. Plandag både på skolen og i barnehagen. Det positive med denne plandagen var at både skolen og barnehagen hadde plandag samme dag. Det er nemlig ingen selvfølge!

Potensiellt stod dagen i fare for å bli rene kaosdagen. Jeg som har fått streng beskjed om å ligge mest mulig, hvile og ikke løfte på guttene, skulle plutselig ha de hjemme hele dagen … Men det har gått overraskende fint. Vi startet dagen med å sove lenge, iPader og film i sengen og frokost alle sammen sammen. So far, so good!

#buzzador #duplobuzz #legoduplo

#buzzador #duplobuzz #legoduplo

Vi har ryddet – guttene har lekt med Lego, jeg har ryddet i lekene deres, mens de har lekt. Vi bygget store brannstasjoner, politistasjoner og karuseller!

Kreative barn @Frubevershverdag DIY // Plandag

Kreative barn @Frubevershverdag DIY // Plandag

Vi har også begynt å tegne på det store kortet til farsdagen på søndag. Om du trenger et supert, men rimelig tips til farsdagen se her hva vi planlegger å gjøre til Robert. Enklere enn det blir det faktisk ikke! Guttene har tegnet på den magiske tegnematten (de kan tegne, jeg vasker den i vann og de kan tegne på nytt! Smart, ikke sant?) Det morsomste Jonathan gjorde idag, var da jeg tegnet omrisset hans og han så hvor stoooor han var!

Vi tegnet alle guttene // DIY kreativ dag!

Vi tegnet alle guttene // DIY kreativ dag!

Hvordan har var din fredag? Hva gjorde du? Ha en deilig lørdag!

Klem,

hele miniklanen 💙

 

 

 

2 kommentarer til “4 x hurra for PLANDAG x 4 !!! (Ironisk …)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.