Smil til verden og verden geiper tilbake !!! Eller? Eier ikke folk folkeskikk?

Mens jeg har vært i permisjon har jeg vært ute å gått mye turer,  ihvertfall en gang om dagen. Gjerne når guttene har sovet for da har jeg slått jeg to fluer i en smekk og fått beveget meg litt og. Jeg har gått i nabolaget eller i skogen. Ofte har jeg møtt andre som er på tur, enten de lufter hunden sin eller bare er ute på tur som meg selv.

Frubevershverdag MINIMEIS perfekt for oss tur på reise alltid med

VI smiler ihvertfall stort sett alltid og hilser på folk vi går forbi!

Jeg blir like forundret hver gang jeg sier hei i forbifarten og vedkommende jeg går forbi bare ser ned og går videre. Hva skjer? Er det ikke vanlig høflighet å hilse, i det minste gi hverandre er lite nikk eller smil? Jeg prøver å lære guttene at om morgenen, så hilser vi god morgen eller hei til hverandre. (Og andre selvsagt) På veien til barnehagen og skolen, både vinkes det til bilene og sier de hei til andre forbipasserende.

Det koster så innmari lite, ikke sant? Hva gjør du når du går forbi andre i skog og mark? Går du bare rett fordi eller sier du er lite hei? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Smil til verden og verden geiper tilbake !!! Eller? Eier ikke folk folkeskikk?

  1. Nann Karin

    Jeg er enig,-man hilser, sier ha det og takk for maten. Eller setter opp syklen til andre når man river den ned. Så flere barn i helgen som rev ned andres sykler, hvorpå foreldre og barn så på den ventede syklene og gikk. Tro meg,- at det var minst ti som gjorde dette. Rydder man ikke opp etter seg?

    Svar
  2. Avdelingholt/ Anja Holt

    Jeg går en del turer på Vestlandet, og mener dette er stedsbetinget. Her er man heldig om man får ett hei eller nikk tilbake. I vest smiler de, hilser og slår GJERNE av en prat. Der kan man plutselig få en turkompis på veien også, selv om de ikke prøver sjekke deg opp på veien. Helt fantastisk!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.