Bli en «milf» med mitt hemmelig supertriks! (Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, her er min beste venn!)

*Annonse // Mammatrend*

Mammatrend og jeg går som hånd i hanske. Eller i dette tilfelle shorts på en gravid kropp! Du har sikkert fått med deg min begeistring for BELLY BANDIT kompresjonssproduktene dette er plagg for alle! Gravid eller ikke! Er du enda ikke helt overbevist, så skal jeg med dette overbevise deg:

Jeg har brukt kompresjonssplagg både før, etter og under svangerskapene, det er et must for meg. Etter fire (snart fem) relativt tette svangerskap sier det seg selv at kroppen og figuren min ikke er det den en gang var. Derfor er jeg lykkelig over at det finnes plagg som BELLY BANDIT hold in kompresjonsshorts! Den er av høy kvalitet som sitter som støpt (det kan jeg skrive under på!) uten å verken skli, gnage seg inn der den ikke skal være eller å måtte justeres. Den brukes utenpå vanlig undertøy, er supertynn og helt usynlig under klær. Den etterlater seg ingen klumper, slankere og mer sexy silhuett! Med tanke på at julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, er dette et must nå! Igjen påpeker jeg at dette er plagg som kan brukes uten at du er gravid!

skjermdump fra Mammatrend

skjermdump fra Mammatrend

Nå kan du spise så mye ribbe og pinnekjøtt du bare vil, BELLY BANDIT kompresjonsshort gjør den tunge jobben for deg!

Deltajer:

✔️360 grader kompresjon for mage, rumpe og lår.

✔️glatt avsluttning ved bena, ingen synlig brett.

✔️farge: hudfarge og sort.

✔️lett materiale som puster godt.

✔️holder formen vask etter vask. Håndvaskes i kaldt vann  og tørkes flatt. Følges vaskeanvisningen garanterer jeg at du har denne i lang tid!

Jeg har siden jeg fikk disse produktene, brukt en av de og idag gått for første dag (på lenge) uten og det merkes for å si det sånn. Bena føles tyngre og verker mer. Så jeg er virkelig ikke i tvil om at disse produktene holder det de lover!

Har du prøvd kompresjonssplagg tidligere? Hva? Erfaringer? Som jeg har nevnt før, dette er plagg som passer ypperlig om du skal ut å fly også! (Igjen, gravid eller ikke-gravid)! BELLY BANDIT seiler soleklart opp som min favoritt når det gjelder kompresjonssplagg! De er meget komfertable å ha på seg.

Perfekt (så perfekt det KAN bli) silhuett med BELLY BANDIT KOMPRESJONSSHORTS under kjolen! Et must for både gravide og ikke-gravide 🙌🏻

Perfekt (så perfekt det KAN bli) silhuett med BELLY BANDIT KOMPRESJONSSHORTS under kjolen! Et must for både gravide og ikke-gravide 🙌🏻

Titt innom Mammatrend HER for å se hele utvalget av BELLY BANDIT og shapewear produkter! Kanskje du finner deg en ny favoritt!

Ha en strålende søndagskveld! 

Klem,

tjukkebolla med en glatt, fin silhuett takket være banditten 👊🏻

 

Belly Banditt leggings kompresjon før/under og etter svangerskapet!

Belly Banditt leggings kompresjon før/under og etter svangerskapet!

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Bli en «milf» med mitt hemmelig supertriks! (Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, her er min beste venn!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.