Vinn gavekort på VALGFRI Melissa & Doug leker! Se mine favoritter her !!!

*annonse Lekeakademiet*

Jeg har samarbeidet med Lekeakademiet før. De har utrolig mye fine leker. Et gjennomgående ord for lekene de fører, er kvalitet! Et av merkene de fører er Melissa & Doug.

Guttene fikk tilsendt et kjempestort puslespill av en brannbil. Ferdig puslet er brannbilen over 1 meter! Det er store biter, men ikke de tradisjonelle firkantede bitene. Men noen er halvmåne formet, noen er rundt osv. Dette er med på utvikle og utfordre sansene til barna. Vi har allerede hatt det mye moro og puslet det mange ganger. Dessuten fikk guttene et super memory spill som passer perfekt på reisen eller bilturen som kanskje blir litt for lang. Det er solid og i tre og med hele 7 forskjellige kort å velge mellom. Hvem vinner? Vi hadde det med oss på reisen til Kristiansand og det ble fort populært!

Melissa & Doug Lekeakademiet - Memory spill i tre for reisen!

Melissa & Doug Lekeakademiet – Memory spill i tre for reisen!

Ekteparet Melissa og Doug har siden 1988 produsert fantastiske leker med fokus på læring. Lekene har god kvalitet og design med sans for detaljer og den gode lek. De klare, sterke fargene appellerer til barn i alle aldre og tåler en støyt. Lekene deres stimulerer blandt annet kreativiteten, finmotorikken, fantasien og rolleleken. Hos Lekeakademiet finner du et bredt og stort utvalg av Melissa & Doug leker. Du vil fort finne din favoritt!

Jeg får dele ut et gavekort på 300 NOK til en av mine lesere! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar eller link med hva DU ønsker deg fra Melissa & Doug!  Du kan også (helt frivillig) tipse en venn om konkurransen også, da blir vi glade. Delta enten i kommentarfeltet på bloggen under dette innlegget eller på FruBeversHverdags Facebook side!

Vinneren trekkes søndag kl 21.00 og kontaktes på Mail kort tid etterpå. Lykke til!

Klem,

Linn ⭐️✨

 

Er du glad i puslespill? Når puslet du sist? 

 

4 kommentarer til “Vinn gavekort på VALGFRI Melissa & Doug leker! Se mine favoritter her !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.