Har du vurdert microblanding? Hopp i det! Du vil ikke angre !!!

Jeg lenge hatt veldig lyst til å gjøre noe med øyenbrynene mine. Fordi jeg har alltid tenkt at de er så små, så ufyldige og pjuskete. Men ikke helt turt. Før nå.

I sommer var det flere rundt meg som tok microblanding og jeg måtte også sjekke ut dette. Jeg kontaktet min tidligere hudpleier, Anne Grethe som jeg visste utførte dette. Det var veldig viktig for meg å stole på vedkommende som faktisk skal gjøre en permanent «tegning» midt i ansiktet mitt! Derfor falt valget naturlig på henne. Jeg kan virkelig anbefale henne! Hun er superdyktige og har mange års erfaring. En proff rett og slett!

Microblanding av Anne Grethe - stor forskjell ikke sant?

Microblanding av Anne Grethe – stor forskjell ikke sant?

Jeg må innrømme at det gjorde litt vondt altså. Men så minnet hun meg på at jeg tross alt har født fire ganger, så dette var jo ingenting sammenlignet. Det går ganske fort når hun begynner, det som tar lengst tid er faktisk å måle og tegne opp.

Microblanding av Anne Grethe - stor forskjell ikke sant?

Done deal! Microblanding av Anne Grethe!

Har du vurdert mikroblanding eller noe annen permanent make up? Hva? 

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Har du vurdert microblanding? Hopp i det! Du vil ikke angre !!!

 1. Louise

  Har hele trynet fullt av pmu fra SOL PMU, jeg. Bryn, eyeliner og lepper. Leppene tok jeg for 12 år siden og har fylt på siden. Sist ble de litt over the top, men det går. Har vært modell for elever hos Sol mange ganger også.
  Syns alt som er permanent er strålende, jeg😃
  Du ble veldig fin❤️

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   🤗 jeg ble ihvertfall veldig fornøyd selv!
   Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det! Skjønner godt skepsisen din når det gjelder noe permanent, derfor jeg valgte en hudpleier jeg har lang historie med og. En jeg virkelig stoler på.
   Det er sååå deilig å slippe å tegne og tenke på om de er der eller om de er svettet bort 🤣

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.