Frubevershverdag Forlatt med fire små barn

Robert rømte landet og etterlot meg ensom og forlatt! Igjen …

Igjen ble jeg forlatt med fire gutter fordi Robert rømte landet for en blanding av jobb og golf. Forrige gang ble jeg forlatt i 6 dager, denne gangen var det bare 5 dager.

Det morsomme er at det gikk to dager før Sebastian plutselig oppdager at pappa ikke er hjemme. «Mamma, hvor er pappa»? Han ble ganske overasket da jeg sa at pappa hadde jo vært borte i to dager. Husket han virkelig ikke at han hadde vinket hadet til pappa? Nei, det gjorde han ikke. Ikke de andre heller. Bare Daniel husket det.

Ville du forlatt familien din for dette i 6 dager? 🌴☀️

Ville du forlatt familien din for dette i 6 dager? 🌴☀️

Hverdagene raser unna – med eller uten Robert hjemme. Det er jeg som har den store oversikten hjemme så det har gått overaskende fint. Det meste går med gode rutiner og barn som hører på mamma’n sin, ikke sant?

Nå venter vi i spenning på at Robert (endelig) skal komme hjem med alt guttene har «bestilt»! Jonathan lurte på om pappa ikke kunne ta med: En kattepus. En hund. Og enda en kattepus. Sebastian ville gjerne ha kjærlighet på pinne, sjokolade men ikke sånn med skum inni (bamsemums) og en Beyblade. Så da gjenstår det å se hva som er med i kofferten i ettermiddag …

Ha en strålende søndag – nyt finværet! Det skal ihvertfall vi!

Klem,

Linn ☀️

 

Annonser

4 kommentarer til “Robert rømte landet og etterlot meg ensom og forlatt! Igjen …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.