Sommer i september – solen skinner alltid i Moss !!!

Denne helgen har det vært strålende vær og nesten litt sommerfeeling! Det er ikke ofte at gradestokken viser over 18 grader medio september! Sa jeg SEPTEMBER?

Denne helgen har vi vært mye ute! Ute i gaten med små og store naboer og  på terrassen og lekt med vann. Jonathan har til og med lært seg å sykle på stor sykkel med støttehjul, bare på en dag! Nå har han byttet ut trehjulssykkelen med Sebastian sin gamle og sykler frem og tilbake i gaten som om han aldri har gjort noe annet! Markus har plutselig knukket koden på Sebastians sparkesykkel og durer forbi oss i full fart! Denne helgen har det virkelig skjedd ting og miniklanenen har kjørt på med full guffe og høyt tempo hele tiden!

Full fart på sykler og sparkesykler - alle lærer noe nytt!

Full fart på sykler og sparkesykler – alle lærer noe nytt!

En fantastisk helg nærmer seg slutten og snart er det ny uke, med nye muligheter! Og vår neste uke har jeg stor tro på at kommer til å bli helt fantastisk! Hvorfor? Følg med FruBeversHverdag på Facebook!

Har din helg vært full av sol? Hva har du gjort? Har DU lært noe nytt denne helgen? 

Klem,

Linn ☀️

 

 

 

4 kommentarer til “Sommer i september – solen skinner alltid i Moss !!!

  1. Nann Karin

    ja, jeg bor jo i Moss og har nytt solen, – og tatt mitt ukentlige bad i Oslofjorden. Og når sola skinner varmt så er det helt innafor. Men, jeg har vært i kulda også, for hockeysesongen er i gang. Og det er et par timer på isen i uka på minstemann.
    Så deilig at dere har lekt og lekt og kjekt når barna knekker noen koder 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.