FruBeversHverdag // Julen og influensa ++ har flytter inn ...

Pjusk, pjuskerer, pjuskest! (Hvem er hvem?)

Det er den årstiden igjen. Årstiden da barna kommer hjem med alt av basilusker fra skolen og barnehagen og gjør sitt ytterste for å smitte oss. Vi har allerede flere ganger i høst fått skremmende Mail om lus både her og der, omgangssyken og influensa. Like mange ganger, har vi sluppet unna. Helt til nå …

Sebastian, Jonathan og Robert var alle skikkelig slække her om dagen og hjemme. Alle 3 våknet på morgenen som normalt, men med «vondt i magen» og litt snørr. Heldigvis ingen feber. Etter et par timer, noen blunder og mange toaster og minst like mange episoder av Ninjago, var begge guttene i helt vanlig form! De løp opp og med, ropte på Daniel og Markus (som selvsagt var på skolen og i barnehagen) og slitne Beyblades til den store gullmedaljen!

Heldigvis ingen feber på noen av de 🙌🏻

Heldigvis ingen feber på noen av de 🙌🏻

Hvordan er det hos deg? Er dere friske og raske?

Ha en deilig onsdag!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Pjusk, pjuskerer, pjuskest! (Hvem er hvem?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.