Frubevershverdag sykdom, symptati

Får jeg litt sympati igjen? Tidens VERSTE kombinasjon …

Jeg mener det funket så godt, sist gang jeg var ute etter bittelittegranne sympati fra dere – så jeg prøver meg igjen!

Etter guttenes skole/barnehagestart har de dratt hjem diverse basilusker. Robert er som regel den som ligger vannrett så fort en av guttene nyser på han, men denne helgen var det jeg som inntok hans rolle. Jeg som aldri, aldri, aldri blir dårlig. Ikke en gang når guttene har hatt omgangssyke og jeg har badet i spy, har jeg blir smittet. Jeg er bestandig den eneste som ikke blir smittet. Men denne helgen har formen vært skikkelig dårlig. For uten en høyre hånd som ikke er helt stabil så har jeg sinnsyk vondt i det ene benet mitt. Det er faktisk så vondt at bare å stryke over det – føles som jeg skal dø! (Jeg har ganske høy smerteterskel altså! Jeg har tross alt født fire barn uten noen form for bedøvelse…) Det gjør vondt å ha på seg klær! Skjønner du? Jeg har sånn berøringsvondt på hele låret og nedover leggen bak. Det er noen nerver som ligger i klem. Trolig i ryggen eller lysken. Jeg venter på MR time som jeg håper å få neste uke. Dessuten er jeg blitt forkjølet. Skikkelig forkjølet. Snørr, tårer. Nesespray, Kleenex og lipsyl. Sa jeg at jeg har vært alene med alle 5 barna denne helgen og?

Men, vi har hatt en fin helg sammen – til tross for en pjusk mamma ☀️

Nå da jeg leste igjennom innlegget, ser jeg at det er litt «stakkars-meg» preg over det – Sorry for det! Alt jeg er ute etter, er bittelitt sympati!

Klem,

Linn ⭐️

 

Ps, husk at du akkurat NÅ kan vinne din egen Xplora SMARTKLOKKE på bloggen! Delta ved å svare på spørsmålet på bloggen ⏰⏰⏰

Frubevershverdag Xplora smartklokke pepcall

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Får jeg litt sympati igjen? Tidens VERSTE kombinasjon …

 1. Avdelingholt/ Anja Holt

  Når sånne ting skjer, prioritering.

  Hva er viktig? Hva kan vente? Hva kan du outsource?

  Du har all mulig sympati, klemmer også. For jeg har antibac og trua på at jeg ikke blir smittet. På denne avstanden! Hihi, stor klem!

  Svar
 2. Louise

  Fra meg får du sympati i bøtter og spann!!!
  Alene med 5 barn hadde jeg ALDRI klart. De er ille nok å bare gi de til tilsyn. I tillegg skal de mates, vaskes, rene klær og følges opp med lekser osv. En uke sånn…og jeg hadde vært dau!
  I tillegg har du vondt i handa, nerveskader i beinet og er forkjølet. Da tåler man egentlig ingenting ekstra faktisk. Disse tre tingene er heftig for kroppen å skulle fikse selv, og med den ekstra belastningen med alle barna….Huff, jeg føler så med deg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.