Frubevershverdag skole barnehagestart brødre

Endelig !!! Hverdager, rutiner og kontroll !!!

Mandag morgen. Som regel en hektisk affære, med fire trøtte og sultne gutter. En stresset mamma. Som (prøver) å huske alt: sekker, drikkeflasker, matpakker, bamser, regntøy og skift. Likevel glemmer vi som regel alltid noe, idag glemte vi favoirttbamsen til Markus. Mye mulig det er 8 ukersferie modus som fortsatt henger i kroppene, men idag gikk alt smooth. Ingen store diskusjoner når det skulle kles på eller at frokost ikke ble servert – fordi de får frokost i barnehagen. (Faktisk på skolen og! Hvor fantastisk er ikke det?)

Markus hadde sin andre dag i barnehagen idag og ble levert samtidig med de to andre. Jeg var litt spent på hvordan det skulle gå, men ble enig med barnehagen at de skulle ringe om det var noe. Jeg ringte opp ved 13 tiden, men da sov han og jeg ble enig om å hente når jeg skulle hente de andre ved 15 tiden. Det hadde gått sååå bra! Han hadde spist godt, lekt og kost seg!

Første ordentlig dag i barnehagen #innkjøring Bergans sekk

På vei til sin aller første ordentlige dag i barnehagen, med sin splitter nye sekk fått av Veronica.

Flere som er som meg, glade for at hverdagen, rutinene og kontrollen er tilbake igjen? Tommel opp om du er enig!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Endelig !!! Hverdager, rutiner og kontroll !!!

  1. Louise

    Fine Markus❤️ Så deilig at de spiser frokost og skolen og i barnehagen. Det sparer en del tid, men jeg kan levende forestille meg at dere har travle morgener allikevel.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.