Gatefest i (Moss’ svar på) Wisteria Lane!

Som nevnt flere ganger tidligere, vi har har verdens beste lille krok. Det finnes flere likheter med Wisteria Lane: her går vi ut og inn hos hverandre! Barna er våre, ikke mine og dine! Vi er ikke bare naboer, men også gode venner. Faktisk har jeg en av mine aller beste venninner som nærmeste nabo. Praktisk. Trygt. Og ikke minst veldig hyggelig.

Det er nå blitt en tradisjon med gatefesten vår. Hver sommer møtes vi, alle som en. Vi dekker langbord i gaten, griller, koser oss og spiser. Barna er oppe alt for lenge, spiser is og chips til det tyter ut av ørene deres. En tradisjon jeg setter stor pris på.

Har du gode naboer? Hva med nabofest – er det noe dere har? 

Ha en strålende kveld!

Klem,

Linn 💦

 

Ost, rødløk, baconterninger og purre – et must til bakt potet. Også fetaost, hvitløks/kryddersmør, mais må være på! Digg 😋

 

Annonser

2 kommentarer til “Gatefest i (Moss’ svar på) Wisteria Lane!

 1. Abelone

  Takk for påminnelsen. Vi bruker å ha gatefest, men noen må ta initiativ til det. De siste årene har en nabo og jeg stått for det. Ble ikke før sommerferien i år, så da får vi satse på rett etter skolestart.

  Fullt så nært forhold som deg har vi ikke til naboene da, men det er veldig greit å bli litt kjent med dem, og vi slår ofte av en prat i gata når vi treffes.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er hyggelig, ikke sant?
   Jeg har en av mine nærmeste venninne som nærmeste nabo – det er lykke for store og små! Og helt fantastisk praktisk! Hennes barn er mine og mine er hennes.

   Alltid hyggelig å ha en eller annen fest å se frem til 🙂
   Fortsatt god sommer til deg!
   Og tusen takk for mailen – jeg skal sjekke det ut!
   Klem Linn ⭐️

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.