Fiskeboller levert på døren!

En av mine barndomsfavoritter når det kommer til middag er fiskeboller i hvit saus! Og etter at mamma døde 20.03.2006 så spiser jeg alltid fiskeboller denne dagen i året. Fordi det var middagen min på sykehuset kun få minutter før hun døde. Dessuten er fiskeboller en av mine absolutte barndomsfavoritter når det kommer til middag. 

For kort tid siden fikk jeg en trebit i den ene fiskebollen min og sendte de kort Mail. Vesterålens tok dette på høyeste alvor, produksjonssjefen ringte meg opp og lurte på om han ikke kunne sende meg noen fiskeboller som plaster på såret.

Som sagt, så gjort. Jeg fikk to bokser suppeboller og to bokser med vanlige fiskeboller. Gjett hva det blir til middag imorgrn! Fiskeboller!

Tips til hvordan type suppe jeg kan lage med suppebollene? Fiskesuppe? Har du en deilig oppskrift å dele med meg? 

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Fiskeboller levert på døren!

  1. Nann Karin

    Jeg har også gode barnlige smakspllevelser med fiskeboller. Men, her i huset er det ikke servert fiskeboller på de siste ti år, og til min store sorg så har pjokken aldri smakt det. Mannen orker ikke lukta av at vi har laget det. Så neste gang han er borte over tid, da skal vi andre slå ut håret 😀
    kos dere

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.