ÅRETS SOMMEFERST med de kuleste og fineste menneskene !!!

Jammen ble ikke årets sommerfest en hit – selv uten slush maskin! Guttene ble godt ivaretatt av super-Bestefar og Tata så både mamma’n og Pappa’n kunne gå på fest. Snakk om luksus! Det har ikke skjedd siden samme festen ifjor og da var Markus med oss. Han og jeg dro rett etter middagen, men i år kunne vi bli så lenge vi orket… Stedet er Sjøhagen spa. Bland ca 30 mennesker, et helt lam, musikk og god stemning! Da får du årets sommerfest! Vertinnen gikk å la seg litt før oss, men hva gjør vel det?

Værgudene var delvis på vår side! Litt regn, sol. Om hverandre. Mest sol. Sommerfest uten sol, men masse regn, ville ikke vært noe særlig. Vi grillet et helt lam og alle har med en seg rett til et felles koldtbord. Merkelig nok var det ikke jeg som hadde fått i oppgave å lage potetsalat, men Robert. For jeg er jo gaaanske MasterChef, jeg og, ikke sant? Vet du hvilke oppgave jeg hadde? Kjøpe isbiter! Det kan liksom ikke gå feil det!

Made by Herr OG fru O.J. – teamwork! (Grunnet dååårlig tid)

Maten var helt fantastisk! Jeg elsker grillmat og med masse godt tilbehør ved siden av, så er jeg i himmelen! Bare se på denne tallerkenen – nok mat! (Det første jeg tenkte på da jeg våknet idag, var lam! «Jeg vil ha mer lam!»)

Det var en fin sammensetning av mennesker! Blandt annet Anders og Ynvgar – som noen kanskje husker fra Tramteatret og Pelle Parafins bøljeband? Disse to fantastiske menneskene holdt en intimkonsert for oss. God musikk og allsang slår sjeldent feil.

Live musikk, intimkonsert med Anders og Yngvar ⭐️

Det var en vellykket sommerfest med gode venner! Jeg tror vi var hjemme nærmere 03.00 – da var det godt å vite at Tata og bestefar skulle stå opp med guttene …

Hvordan var din lørdag? Hva gjorde du? Deltatt på årets sommerfest enda, du? 

Ps, husk å følge FruBeversHverdag på facebook!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “ÅRETS SOMMEFERST med de kuleste og fineste menneskene !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.