Regnfull dag både inne OG ute idag! «Mamma, det regner fra taket!!!» Pokker !!!

Klokken 13.45 Ti minutter tidligere: jeg var akkurat kommet meg i butikken. Daniel var hjemme med kompis. Robert skulle få Markus til å sove en lur. Telefonen min ringte «du må komme hjem med en gang!» Først tenkte jeg at det må være en av guttene som har skadet seg skikkelig. Heldigvis ikke! Men virkeligheten var ikke så bra den heller. Vi har vannlekkasje fra badet oppe og rett ned i stuen!

Jeg kom hjem og ble helt paff! All luft gikk ut av meg! Bord, sofa, teppet, TV / TV benk … Fult av vann! Kort tid etter jeg kom hjem, kom elektrikeren også. For det rant vann ut av lampene våre i taket og …

Kort tid etter det igjen, kom snekkeren vår også. Vi hadde ikke annet valg enn å åpne taket for å sjekke hvor mye skadet som er skjedd. Nå må vi bytte hele taket i stuen og badet oppe – det er er kapittel for seg selv …

Så nå sitter jeg i min relativt våte sofa og ser opp i det store hullet jeg har midt i stuen. For en ettermiddag!

Klem,

Linn 💦

 

 

 

 

2 kommentarer til “Regnfull dag både inne OG ute idag! «Mamma, det regner fra taket!!!» Pokker !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.