Søskenkjærlighet @Frubevershverdag

Nyhetsvarsel: 17.mai er avlyst pga av dårlig vær !!!

Jeg ble så skuffet da jeg våknet opp idag. Sludd, snø og regn. Litt mer sludd igjen. Vi måtte frem med gummistøvler, regntrekk til skolesekk og paraplyer. Vi fant bare en, så det ble enda dårligere stemning. Kaldt var det også. Guttene klaget fra det øyeblikket vi gikk ut døren og til vi kom frem.

Jeg begynner å bli gammel, for jeg irriterer meg grønn over dette kjipe været! Nå sitter jeg å vurderer alternativer om det blir sånn vær på 17. Mai og. Vi må jo ut å se Daniel gå i toget. Men vil jeg om været er sånn? Nope. Men jeg? Ja … Der var jeg ferdig med å diskutere med meg selv. Vi krysser fingrene for at det blir langt bedre vær på selve dagen, ikke sant?

Flagg og paraply = dårlig kombinasjon!

Konklusjonen er: 17.mai blir dessverre ikke avlyst grunnet dårlig vær!

Klem,

Linn ☔️

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Nyhetsvarsel: 17.mai er avlyst pga av dårlig vær !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.