Blowjob fra en annen verden! (Påske DIY!)

Så er det den tid på året igjen. Tiden som gir hodepine til mange. Ihvertfall meg. Barnehagen til guttene skal ha påskeverksted med besteforeldre denne uken. Og hva er den viktigste ingrediensen til påske? Egg!! Guttene skal ha med 6 utblåsning egg hver. 6 stykker! Jepp, det var bare å sette i gang å blåse…

Eggene bør være romtempererte, da er det enklere å blåse ut. Jeg begynte å stikke hull med en liten nål. For liten, for mye pirk og hodebry. Så jeg ga opp. Fant en skarp gaffel, ett hardt hakk på toppen og i bunnen av egget. Pirket et lite rundt hull med en sushipinne og begynte å blåse. Det gikk fint.

4 egg ferdige og snart halvveis … Teknikken kom fort. Tips: stikk hull på eggeplommen med en nål, da kommer det fortere ut og det minsker risken for å knuse eggeskallet om du blåser for hardt.

Done deal! Da var alle 12 eggene klare og min jobb er over. Nå gleder jeg meg til å få påskeeggene tilbake, pyntet og malt av guttene og bestefar. Når du skal henge de opp, brekk en fyrstikk og tre tråden rundt den og stikk den bare forsiktig inn i hullet på toppen. Smart ikke sant?

Har du tips til hjemmelaget påskepynt? Jeg har veldig lyst til å lage sement-pynt som lysestaker og påskekyllinger. Har du prøvd det? Usikker på om det kanskje er best å lage det alene og heller få med guttene på maling/pynting? Hva tror du?

🐣Husk å følge FruBeversHverdag på Facebook! hvor du akkurat nå, kan vinne LUKSUSPAKKE FRA DECLEOR. Vinneren trekkes påskeaften! 🐣

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Blowjob fra en annen verden! (Påske DIY!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.