Hermegåsa! Her er 1 god grunn til at du burde herme etter Anja og! Før det er for sent!

(Hovedbildet er lånt av Anjas blogg)

Søndag kveld leste jeg Anjas innlegg om bomullpads som ble brukt som propp i dusjen. Og tenkte at jeg jammen skulle herme etter henne og rense sluket i dusjen på hovedbadet vårt. Slå to fluer i en smekk, mens jeg likevel stod i dusjen. På med de gule lange oppvaskhanskene, svamp og munnbind (det skal så lite til før jeg brekker meg og var meget godt forberedt, syns jeg selv). Til å fiske opp lokket på slukket brukte jeg sushipinne. Som selvsagt ble vasket meget godt etterpå.

Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over hvor lite det faktisk var der. Knapt et hårstrå! Merkelig, for jeg har mer enn nok hår og har røytet masse mens jeg har ammet.

Dagens oppfordring: rens sluket!

Ha en strålende kveld og Følg meg gjerne på Facebook!

Klem,

Linn – skikkelig i siget om dagen!

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hermegåsa! Her er 1 god grunn til at du burde herme etter Anja og! Før det er for sent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.