Barnevernet på hjemmebesøk! Vi skal bli besøkshjem!!

For en stund tilbake hadde vi besøk av barnevernet. Robert og jeg har nemlig bestemt oss for å være besøkshjem for et barn. Før vi fikk Markus snakket vi om å være avlastningshjem eller besøkshjem for et barn. Da vi mente vi kunne tilby noe til et barn som trenger stabilitet og trygghet. Vi kontaktet barnevernet og vi begynte prossesen. Men det fikk en brå slutt.

Jeg oppdaget at jeg var gravid igjen, Markus ble født og da ble det lagt litt på is. Med vår nye familiesituasjon med fire barn, mente i at vi fortsatt kan tilby et barn et åpent hjem, trygghet, stabilitet og varme. Så da vi fikk spørsmålet om vi ønsket å være besøkshjem, sa vi ja. Dette er spennende både for oss, guttene og vår lille nye. Jeg tror dette vil bli lærerikt både barnet og guttene våre. Av naturlige grunner kommer jeg ikke til å skrive eller legge ut bilder av barnet på bloggen og det håper jeg dere forstår.

En av disse hendene tilhørere vårt nyeste familiemedlem 💙

Kunne du tenke deg å være besøkshjem/avlastningshjem for et barn? Hvorfor / hvorfor ikke? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

4 kommentarer til “Barnevernet på hjemmebesøk! Vi skal bli besøkshjem!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.