Hva har dette til felles? Opprykksmatch, pølse i vaffel, pizza og kaptein Sabeltann!

Idag dro jeg med meg mann og miniklanen på Herulfs opprykkmatch. De tre minste hadde aldri vært med på håndballkamp før og visste ikke hva de kunne forvente seg. En ting de lærte seg fort: i Moss spiser man pølse i vaffel! Jepp, du leste riktig: pølse i vaffel! Med ketsjup på! Sånn gjør man det her! Har du noen gang prøvd?

Allerede halvveis i førsteomgang var Markus utålmodig. De andre satt å fulgte spent med og klappet entusiastisk da de scoret. Utenom Jonathan. Han heiet på «han grønne», han! Keeperen på motstanderens lag…

Andre omgang ble sett på meget nært hold, da hele miniklanen løp, spilte håndball og gjemte seg rundt og under tribunene. Moro på kamp! Det blir ihvertfall ikke mer moro enn det man gjør det til selv. Herulf vant og spiller neste sesong i 1.divisjon! Det var moro!

Da vi kom hjem bestilte vi pizza til middag – ingen av oss orket å lage noe. Det enkle er (innimellom) det beste! Daniel var med en av bestevennene sine hjem etter kampen og ble hentet rett før leggetid. Da han satt seg inn i bilen, tittet han overrasket på meg og spurte «mamma, hører du på Kaptein Sabeltann?!» Jada, ikke bare hører jeg, jeg liker sangene skikkelig godt, svarte jeg.

Hva har du gjort idag?

Klem,

Linn ⚽️

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hva har dette til felles? Opprykksmatch, pølse i vaffel, pizza og kaptein Sabeltann!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.