Trekantdrama på en lørdag og en kleptoman! (søskenkjærlighet)

Lørdag formiddag var vi på besøk hos små og store venner. Kaffe og wienerbrød. 5 av våre til sammen 7 barn. Høylytte, lekende barn. Wienerbrød som ble «stjålet» , legoklosser som ble «lånt» med hjem. Uten å nevne navn, jeg har en liten kleptoman av en sønn. Idag hadde han klart å få med seg to legoklosser hjem. Som bare pluseltig lå i lommen hans. Tidligere har jeg fått meg meg bestikk fra en restaunrat, skjeer fra familiemiddager hos familie … Håper ikke dette er en meget dårlig tendens.

Godt jeg er stort fang, med plass til tre små gutter!

Guttene mine er noen koseklumper, alle fire. De kryper mer enn gjerne opp på fanget eller inn i armkroken. Utfordringen er bare når alle vil sitte på fanget samtidig. Heldigvis klarer de å få plass samtidig om de samarbeider og ikke dytter hverandre ned… Flere som kjenner seg igjen? 

Hva har du gjort i helgen? 

Klem,

Linn og miniklanen 💙

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook! for mer hverdagslig drama…⭐️

 

 

 

4 kommentarer til “Trekantdrama på en lørdag og en kleptoman! (søskenkjærlighet)

  1. Veronique Viker

    Vi var på Årnes i går, og besøkte broren til Lily 🙂 I dag er vi hjemme og tar livet med ro 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.