Kan DU holde på en hemmelighet? Jeg har en liten baby på gang …

Jeg har en liten baby i magen igjen! Altså ingen ekte baby, men det som føles som en liten baby. Jeg jobber med et hemmelig prosjekt, som skal bli noe stort. Forhåpentligvis! Dessverre kan jeg ikke si så mye akkurat nå, men om kort tid håper jeg å kunne dele hele nyheten med dere. Alt jeg kan si er at det innebærer store nyheter for FruBeversHverdag ++ og det er dette «++» som er det virkelig kule!

Dette er noe jeg har tenkt på i flere år og etter mange runder, idémyldring med de rundt meg og mye frem og tilbake – har jeg bestemt meg for å gjøre drøm om til virkelighet! Som jeg gleder meg til å fortelle mer!

A day at the office 📘✏️📝

Fredag hadde jeg er kult og inspirerende møte med en god venninne av meg. For å få litt nye syn på ting, input og råd. Om ikke lenge så braker det løs … – følg med! Fortsettelse følger!

⭐️Følg gjerne FruBeversHverdag på Facebook for å få med deg resten av eventyret⭐️

Klem fra,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

3 kommentarer til “Kan DU holde på en hemmelighet? Jeg har en liten baby på gang …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.