Ferieplanlegging @Frubevershverdag

3 gode grunner til å planlegge sommerferien allerede nå!

Da jeg våknet imorges var det bare 17,5 grader i huset. Ikke akkurat fristende å stå opp … Heldigvis ble det fort varmt ..

Nytt år – plenty av nye muligheter til å drømme seg bort. Ferie! Fri! Familietid! Har du begynt å planlegge årets sommerferie? Hvor skal du? Hva er planen? Her er vi glad i å reise, alle sammen. Helt fra Daniel var født har jeg reist. Senere med alle guttene. Det er overhodet ingen hindring å reise med flere små barn. Ting må bare planlegges. Heldgivis liker jeg både planlegging og reise!

Vi har hus i Provence og er som regel der minst en gang i året. Gjerne i løpet av sommeren. Det praktisk med å reise dit er at vi har søskenvogn stående der, Stokke Flexi bath, barnestoler +++ Alt er der og slipper å reise med masse ekstra utstyr. Pluss at det er jo «hjemme» for oss. Likevel kunne vi tenke oss å reise et helt nytt sted. Vi har knapt rukket å tenke på sommerferie enda – men det kommer!

Her er ihvertfall 3 gode grunner til å starte planeleggingen allerede nå:

1: du kan spare masse penger på å være tidlig ute.

2: du kan sikre deg billett til din drømmedestinasjon. Det er kjipt å endelig ha bestemt seg for en destinasjon, for så å finne ut at det ikke finnes flere flybilletter / hotell der.

3: du har flere måneder hvor du virkelig kan gå å glede deg til å reise på sommerferie! Hva er vel bedre å glede seg til enn ferie?

🌴Følg gjerne FruBeversHverdag på Facebook! Kanskje vi finner drømmeferien? 🌴

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn ☀️

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “3 gode grunner til å planlegge sommerferien allerede nå!

 1. Nienna

  Her blir det nok en stille og rolig sommer igjen. Planen er å ta med teltet på en av de campingplassene jeg forelsket meg i for et par år siden, og ellers bare tilbringe så mye tid som mulig på stranda som ligger en liten spasertur herfra. Men det må planlegges litt likevel, når man er i en «familie 2.0» hvor barn må synkroniseres for å få mest mulig ut av både alenetid og tid med ungene. Så heldig du er som har et hus som bare står klart og venter på deg! 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Telttur på campingplass høres jo helt strålende ut! Vi campet en sommer da jeg var liten og husker det var skikkelig stas!

   Det er masse positivt og litt negativt med å ha huset – det åpenbare er det praktiske: vi er veldig godt kjent der, har alle tingene våre der osv. Det negative er at vi er der hver sommer – og kunne kanskje dratt noen andre destinasjoner. Men det positive veier definitivt opp mot det negative. Spesielt nå som vi har så mange små barn.

   God kveld til deg Jeanette!
   klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.