Pokémon go eller Pokémon dårlig? Hva mener du?

Her i huset har vi blitt hektet på Pokémons! Både Daniel, Sebastian og jeg. Daniel skjønner mye mer enn meg og ramser stadig opp mange rare navn og ber meg huske de. Jammen mye mamma huske på.. Han snakker om evolving og Candy, som den mest naturligste ting. Sebastian er mest opptatt av å snurre på hjulet, som han kaller det, (pokestoppet) men vil gjerne fange noen han også. Så det er blitt rene familieaktiviteten!

Sebastian syns også det er moro!

Sebastian syns også det er moro!

Det som er så innmari fascinerende, syns jeg, er at det er real life location. At de plutselig bare sitter på benken ved siden av deg, eller sitter oppå tallerkenen din med spagetti og kjøttsaus! Eller står ved siden av deg når du er ute. Daniel syns også dette er ganske kult, spesielt når vi tar bilder av det!

image

Er du blitt hektet på Pokémon go – eller Pokémon dårlig som Daniel kaller det 😂 Har du prøvd?

Til og med k grønnsaksdisken er de å finne!

Til og med i grønnsaksdisken er de å finne!

Altså, de er overalt! Jeg må si jeg er helt fascinert over dette spillet som har tatt verden med storm! Sebastian skjønner ikke helt hvorfor han ser en Pokémon på telefonen og Daniel tar bildet av den, men likevel kan han ikke se den. Jeg ser at den er vanskelig å forklare 😂

L💙

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Pokémon go eller Pokémon dårlig? Hva mener du?

 1. Anne-Helene

  Jeg synes det virker helt psykotisk og blir gal av figurene, men spillet er ikke laget for meg, så det er helt greit. Jeg ser hvor godt ungene liker det og hvordan de har endret seg etter de begynte å spille, det er gøy!

  Svar
 2. Nann Karin

  Jeg har ikke blitt hektet, men han på seks år er glad om vi tar med telefonen når vi går tur med hunden. Det er mer morsomt på tur da, – og han synes ikke det er kjedelig 🙂 Han låner gjerne telefonen i ny og ne.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Godt poeng! Her er det fortsatt veldig populært! Mamma, kan jeg bare seeee litt på Pokémon på mobilen din? Jeg skal baaaare se! D har egen mobil, men ikke spiller på sin da han har kontantkort. Fant ut at det var mest praktisk sånn. Vi har gått mange kveldsturer på jakt etter Pokémons for å si det sånn. Siste gang gikk vi med lommelykt, blir jo så tidlig mørkt 😂 likevel vil de ut på jakt. Og mamma må bli med.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.