Hvorfor bruke reiseseng til baby når man kan bruke …

…En oppbevaringskiste?! I mangel av en reiseseng eller noe annet, fikk Markus sove en hel natt i en oppbevaringskiste. Den er bred, høy så han ikke kan reise seg opp/falle over kanten og mer enn lang nok for han. To tepper ble lagt i bunnen og han fikk selvsagt sin egen dyne. Markus sov faktisk godt og var kun våken en natt, til sammenligning var han våken hundre ganger (føles ihvertfall sånn) natten før da han sov i sengen med meg …

💤

💤

Man tager hva man haver, ikke sant? Har du noen gang vært meget løsningsorientert og brukt noe annet enn reiseseng, på reise? Hva da?

Klem,

Linn 💙

Pst, jeg blir kjempeglad om du vil følge bloggens Facebook side ved å trykke: HER!

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Hvorfor bruke reiseseng til baby når man kan bruke …

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Ja, ikke sant? I sprinkelsengen hjemme så ligger han stort sett intet hjørnet. Og gjerne oppå en dyne og en dyne rundt seg. Gjerne med en koseklute også, for å virkelig føle seg hjemme. Og bestandig et ullteppe i andre enden av sengen om han skulle flytte litt på seg i løpet av natten. Ja, det funket som bare det å sove i «kisten» 💤

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.