Goodbye October – velkommen november!

Jeg er inspirert av Petrus og Petrine og Fru Jacobsen sine mål og gleder for november. November er en måned jeg liker godt, den forbindes med masse juleforberedelser og familie kos. Hva er november for deg? Her er mine planer for november:

For meg er november først å fremst måneden jeg bruker til å finne perfekte, små, nyttige og noen ikke så nyttige kalenderpakker til guttene. Jeg liker dette og koser meg skikkelig.

Markus og mammakropp 💙

Markus og mammakropp 💙

Jeg skal lage julekort til familie og venner. Det er godt jeg har nesten hele november på meg til det, for det å ta et blinkskudd av alle fire guttene (hvor de ser  i kamera og ikke på hverandre) – det er jammen ikke lett. Her må det bestikkelser til! En Tom og Jerry kjeks, så er vi der. Forhåpentligvis. Tips: ifjor var jeg så lei av å skrive alle navnene våre på nesten 40 julekort, så jeg kjøpte et stempel med alle navnene våre på. Et trykk, så står alle navnene våre der. Smart, ikke sant?

Huset skal få en ordentlig førjulsvask. Et hårete mål er at alle skap/skuffer på kjøkkenet skal vaskes godt innvendig. En skikkelig drittjobb – men det må gjøres.

Hagen, terrassen og alle uteområder må blåses fritt for løv og leker må inn i bodene, boblebadet må byttes vann på. Dette skal bli en familie aktivitet en helg tenkte jeg.

Jeg skal planlegge og gjennomføre juleverksted med guttene og deres små venner og foreldre. Dette gleder jeg meg veldig til.

November skal også bli måneden hvor julestjernen skal få ny lyspære! (Den har hengt oppe siden ifjor 😂)

November skal også bli måneden hvor julestjernen skal få ny lyspære! (Den har hengt oppe siden ifjor 😂)

I løpet av november er det også en del julebord og festligheter jeg gleder meg til. Både med og uten barna.

Hva er deg du gleder deg til i november? Hvilket planer eller mål har du for denne måneden? 

Klem,

Linn ❄️

Annonser


3 kommentarer til “Goodbye October – velkommen november!

  1. Nann Karin

    Gleder meg til festligheter, å treffe dere bloggkollegaer, å planlegge jul og advent , å brenne stearinlys og være flittig med strikkepinnene Selv om november er en mærk måned så er det tid for kos 🙂

    Ha gode dager, vi sees plutselig både her og der 🙂

    Klem

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.