Love or hate? PAKKEKALENDER til guttene på 7år, 3år, 2 år og 9mnd!

24x4 pakker klare til å pakkes ned ❄️

24×4 pakker klare til å pakkes ned ❄️

Jeg elsker alt ved julen! Maten, juletre, lys, stemningen og ikke minst masse tid med familien. Adventstiden er også koselig, passe kaotisk med alle julegaver som skal kjøpes og pakkekalendere som skal lages – 4 stykk faktisk.  I år prøvde jeg å begynne tidlig (som ifjor) og kjøpte de første  pakkene til guttenes julekalender allerede i september. En god start og målet om å være ferdig i god tid før 1.desember er absolutt innenfor rekkevidde! I midten av oktober hadde jeg en runde og fikk en del småpakker. Pakkene inneholder alt fra nyttige småting de trenger: sokker, ullsokker, vanter, boxere etc. Dette er ting jeg ville kjøpt til de likevel. Det er også små sjokolader, boblebomber, fargeblyanter, aktivitetsbøker, klistremerker, tyggis og noen esker med Non stop. Disse lukene med godteri legger jeg til helgene. I helgene får de også familieaktiviteter som kino billetter, pepperkakebaking ++ Ting vi kan gjøre alle sammen, sammen.

Jeg måtte kjøpe noen ekstra poser - da noen gikk i stykker ifjor. Men de fleste er klare for gjenbruk i år!

Jeg måtte kjøpe noen ekstra poser – da noen gikk i stykker ifjor. Men de fleste er klare for gjenbruk i år!

Det enkle er ofte det beste, ikke sant? Jeg har gjort det enkelt for meg selv! For å slippe å sitte å pakke inn 24 x 4 bittesmå pakker, kjøpte jeg brune papirposer og klistret på nr 1-24 på 3 sett adventskalendere ifjor. I år må jeg bare kjøpe til Markus også. Dessuten er hvert sett med adventskalder stempel med sitt eget julemotiv-stempel, for at selv de minste guttene skal gjenkjenne sin kalender. Det fungerte veldig fint ifjor. Jeg la alle pakkene i esker med navnene deres på slik at de selv kan finne frem dagens luke. Det var skikkelig stas og en meget hyggelig start på morgenen, å lete etter pakken sin og pakke den opp.

Hvordan gjør du det? Lager du pakkekalender(-e)? Eller går du for sjokoladekalenderen? Eller aktivitetskalender? Eller gjør du litt blandet som meg? 

Klem,

Linn

pssst, vil du lese mer om vårt galehus, følg bloggens Facebook side ved å trykke: HER!

Her kan du lese om julekalenderen vår ifjor, om du ønsker det: HER!

Jeg

Til en liten jente ❄️

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.