FruBeversHverdags UKESmeny til kresne barn! (KETSJUP !!!)

Jeg henger meg på «trenden» – noe overaksende, for jeg gjør normalt ikke det – å viser familien O.J.s ukesmeny (Ikke akkurat noe gourmet det er snakk om… )  Guttene har sine favoritter og de bruker å gå igjen og igjen hver uke. Sånn så ihvertfall forrige ukes måltider ut:

Mandag:

Anja’s berømte pizzasnurrer med tomatsaus skinke / kjøttdeig / bacon og ost. Jeg er veldig glad i basilikum til og en liten dæsj med sweet chili saus. Guttene er litt mindre kresne og går for ketsjup.

image

Tirsdag:

Fiskeboller i hvit saus med poteter, bacon og grønne erter. Dette er en glemt middagsfavoritt. Det er lenge siden vi har spist det, men alle 4 guttene digger det. Igjen ketsjup idag gitt!

Fiskeboller uten ketsjup - er det mulig da?

Fiskeboller uten ketsjup – er det mulig da?

Onsdag:

Hjemmelaget pizza med tomatsaus, kjøttdeig, bacon og ost. Viktig med ost i alle skorper. Toppet med salat rett før servering. Guttene mine vil helst ha bare ketsjup. (Igjen…)

img_5456

Torsdag:

Panert torsk, pommes noisettes og salat. Om guttene fikk velge, skulle de hatt ketsjup her også – men der går faktisk grensen altså. Ingen ketsjup på torsk!

img_5458

Fredag:

Taco. Guttenes absolutte favoritt. Vår variant av taco inkluderer det vanlige men også pasta skruer og ketsjup for det er visstnok veldig godt til lefsen. (Så leker vi litt med maten og 😂)

img_5478

Taco klypen - så blir det ingen søl!

Taco klypen – så blir det ingen søl!

Lørdag:

Reker, loff (United Bakery, den beste loffen) med tilbehør. Heller ingen ketsjup idag heller 😂

img_5504

Søndag:

Fårikål. Guttene syns ikke fårikål var noe særlig, jeg digger det. Så guttene endte opp med å spise polarbrød med pålegg istedenfor. img_5513

Er det en ting jeg begynner å bli litt lei, så er det hverdagsmiddager ! Jeg klarer ikke å være kreativ. Som sagt har guttene alle sine favoritter og da går det mye i det samme. Hva er DIN ukesmeny? Vil du dele den med meg så blir jeg veldig glad – kanskje jeg får litt inspirasjon?

Ha en god, smakfull dag – forhåpentligvis uten ketsjup!

Linn 🍴

pst, snart kommer det et lite innlegg om guttenes ønske-meny om de fikk velge selv. Dersom du vil følge bloggens Facebook side, kan du trykke: HER!

Annonser


8 kommentarer til “FruBeversHverdags UKESmeny til kresne barn! (KETSJUP !!!)

 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Spaghetti og kjøttsaus, polarbrødpizza, fishermanspie, fiskepinner og potetmos, kebab 🙂

  Er seriøst dårlig på hverdagsmiddager selv, og nå som formen er dårlig er det enda værre. Hadde glatt bestilt pizza på pizzasjappa hver dag da altså 😛

  Svar
 2. Tonje Ørsvik

  Synes du er super flink,ikke alle som klarer å planlegge slik som du gjør og selv synes jeg det er super viktig og ikke minst det sparer tid og penger 😀 Det med ketchup har vi her også,kjøpte den sukkerfri nå,men jentungen på 5 år merker faktisk forskjell så den ville hu IKKE ha 😀 😀 utrolig hva de barna kan 😀

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha! Ja, det har i prøvd også. Uten hell 😂 dessuten kjenner de igjen flasken/korken! Ja, det er jo sant: det sparer tid, penger og diskusjoner om hva vi skal ha, hva som skal handles etc. Men det er jammen ikke lett alltid…Gi meg noen middagstips, Tonje! Hva spiser dere? Med eller uten ketsjup 😂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.