Barnas ukesmeny VS min ukesmeny!

Igår skrev jeg om vår ukesmeny. (Det innlegget kan du lese: Her!) Altså vår faktiske meny og hva jeg lager. Idag er det guttenes drømmemeny! Hva om Daniel, Sebastian, Jonathan og Markus fikk velge helt selv hva de skulle spise til middag, i en hel uke? En ting er sikkert, jeg ville ikke spist det samme som de. Daniel ville hatt taco hver dag – for det er virkelig favoritten hans. Sebastian svarer også stort sett alltid taco når jeg spør han. Jonathan vil gjerne ha pannekaker. Markus er ikke så kresen enda og tar til takke med det han blir servert. Enn så lenge. Sånn ville uken vår sett ut:

mandag: taco

tirsdag: pannekaker

onsdag: taco

torsdag: pannekaker

fredag: taco

lørdag: pannekaker

søndag: taco

Taco fredag byttet ut med taco UKE?!

Taco fredag byttet ut med taco UKE?!

Og sånn vil det vel bare fortsatt uke etter uke! Heldigvis er det ikke  de som bestemmer, men jeg. Jeg har prøvd i et par uker å la guttene bestemme en dag hver seg. Da går der i pannekaker og taco, gjerne pizza/pizzasnurrer (Anja’s snurrer, så klart)  Og det beste av alt, jeg har tre dager mindre å pønske ut hverdagsmiddager til! Hva spiser du som en typisk hverdagsmiddag? Jeg trenger litt inspo!

Klem,

Linn – (stort sett) alltid sulten 😂

Annonser


2 kommentarer til “Barnas ukesmeny VS min ukesmeny!

 1. Anniken vd C

  Heldigvis er både taco og pannekaker veldig godt da 🙂
  Vi spiser gjerne en pasta med kjøttboller (gjemmer gjerne litt ekstra grønnsaker enten i kjøttbollene eller i sausen), stekt ris med kyllingfilet og grønnsaker, fiskesuppe, lammekoteletter med søtpotetmos (har fått dilla) for å nevne noe!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Joda, det er godt – men ikke annhver dag 😂 Søtpoteter er mine absolutte favoritt! Jeg elsker søtpotet frites! Fiskesuppe er det leeeenfe siden vi har hatt. Det er jo kjempedigg. Har faktisk knapt spist suppe de to siste årene, for guttene har sølt sååå mye 😂 takk for gode tips, jentet mitt! Det er så hyggelig at du følger med på bloggen. Tusen takk for det! God klem til deg 😘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.