…og sånn går dagene hos familien O.J. & bursdagsplanlegging x 2 !

Vi er halvveis i september og det er jo rene sommeren ute! Over 20 grader og sol – man kan ikke klage da! Eller kan man det? Jeg klager ikke, for jeg liker virkelig sol og varme. Dessuten blir vinteren bittelitt kortere. Er det en ting jeg ikke liker, så er det masse snø ( eller sørpe )! Det og små barn er en heller dårlig kombinasjon, syns jeg. Missforstå meg rett, jeg liker snø – så lenge den er på fjellet. Jeg liker at man heller kan oppsøke snøen om man skal gå på ski, jeg liker ikke å måtte måke for å komme meg ut av huset, til bilen eller til postkassen.

23 grader ute NÅ - i midten av september!

23 grader ute NÅ – i midten av september!

En annen ting jeg syns er litt rart, er at når guttene går i barnehagen blir de levert i bukse og en tynn genser. Når de blir hentet har de t shirts og shorts på og lukter deilig solkrem! Det syns jeg er rart da 🙂

Dagene flyr avgårde og snart er det Jonathans bursdag og min egen. Som dere allerede vet, så syns jeg det er skikkelig stas med bursdager! Jeg elsker å planlegge og pynte. Spesielt morsomt er det med tema-bursdager! Da Daniel hadde bursdag ønsket han fotballtema, Sebastian ønsket Thomas toget-tema, men Jonathan er jeg litt mer usikker på. Noen tips til en kommende 2 åring? Altså, han er veldig glad i Thomas toget, han også. Men det er litt kjipt å gjøre akkurat det samme igjen. Så kort etter Sebastians bursdag. Ikke sant? Gi meg et tips til tema!

 

Snart blir han 2 år 🎈🎈

Snart blir han 2 år 🎈🎈

Det er ikke bare Jonathans bursdag som skal feires, men også min egen. Jeg har som regel alltid hatt bursdagsmiddag med gode venner, men i år skal den feires med en aldri så liten fest! Og middag! (Som jeg ikke skal lage, så klart! Det får Robert gleden av å gjøre 😂) Feirer du din egen bursdag, eller bare barnas? Selv syns jeg det er hyggelig å samle gode venner og familie til en liten feiring – alltid en unnskyldning til å møtes, ikke sant?

Ha en strålende dag i solen!

L💙

 

Annonser

4 kommentarer til “…og sånn går dagene hos familien O.J. & bursdagsplanlegging x 2 !

 1. Avdelingholt/ Anja Holt

  Jeg har bare veske fra H&M, jeg suger i poker, men er god på kakespising. Kan jeg bli med på restefest?

  Ungene har hatt megafun, bowling osv. Jeg har enda ikke hatt noen tradisjon annet enn at jeg nekter å lage middag på bursdagen min. Hihi! Men i fjor ble jeg feiret i tre dager til ende, det var superstas!

  Svar
 2. Louise

  Jeg elsker temabursdager selv! Gabriel hadde bowlingbursdag og Sanne skal ha Megazone-bursdag med laserkrig. Jeg gjør det beste for å slippe å ha det hjemme da😜 Min egen bursdag er jeg dårligere på å feire. Hvis han også liker Thomas-toget, så kjører du samme som sist. Han får det han liker og du fikk jo til en fantastisk gjennomført greie sist😊

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   MegaZone!! Det husker jeg fra vi var små – det var kult! Jeg vurderer Ole Brum eller brannmann sam tema, for det er noe han liker. Men Thomas toget er ikke så dumt, det heller. Kanskje jeg heller skal gå for en Casino Royal tema for han? Hi hi hi!

   Vi prøver å arrangere en sånn fest med venner – med poker og rulett. Da skal du få hedersinvitssjonen, Louise! PS, du kan ha med L.V. Vesken din 😂✌🏻️

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.