I pressen igjen! Intevju med Mammanett.no ! FruBeversHverdags 15 minutes of fame!

Jeg har mine berømte «15 minutes of fame» om dagen! Tidligere denne uken fikk jeg nok en forespørsel fra en journalist. Denne gangen fra Mammanett.no. Hun lurte på om jeg ville stille opp med vår historie om Markus og hans kreftdiagnose. Hver sjanse jeg har til å snakke om Barnekreftforeningen, griper jeg.

💙

💙

Det er en stund siden jeg har snakket om den første tiden og Rikshospitalet-tiden, så jeg merker at det var litt rart. Surrealistisk er ordet. Heldigvis hadde jeg en god dialog med journalisten så det gikk fint. Dette intervjuet blir publisert i løpet av kort tid – så det er bare å (grue) glede seg!

4 dager etter operasjonen!

4 dager etter operasjonen!

 

L💙

 

2 kommentarer til “I pressen igjen! Intevju med Mammanett.no ! FruBeversHverdags 15 minutes of fame!

  1. Tamara

    <3 I går da vi var på ei lita handlerunde i byen kjøpte Lars Hermann en sløyfe for å støtte barnekreftforeningen. Nå henger den på vogna til E, og jeg tenker på dere hver gang jeg ser den nå! God klem til dere fra oss

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.