En blogg med mening –> og et lite tips!

Da jeg startet den bloggen for snart et år siden, hadde jeg ingen store ambisjoner for den. Jeg tenkte mer på bloggen som en digital dagbok for både meg selv og guttene når de etter hvert blir større. Etterhvert som jeg ble engasjert i Barnekreftforeningen, har jeg et stort ønske om at dette skal være en blogg med mening! Fra starten av, har denne bloggen vært helt ekte, jeg har skildret fra min hverdag med tre og nå fire små gutter. En hektisk hverdag som mamma. Etter at Markus ble født i januar og kreftdiagnosen hans var et faktum, så har jeg brukt mye tid og mange innlegg som handler om det. Det kommer jeg til å fortsette å skrive om, Markus, kreften, kontroller og sykehusbesøk er en del av hverdagen vår. Dessverre.

«Om du ikke deler samme engasjement er du nemlig veldig, veldig heldig. Det betyr at du (mest sannsynlig) ikke har opplevd et barn med kreft. Pulsen i ørene når brevet om neste kontroll dumper ned i postkassen. Du forstår ikke hvor langt et minutt kan være mens du venter. På operasjoner, visitter, medisiner, forskning, at man skal være ute av den kritiske fasen og man atter kan reise hjem. Følelsen av å være totalt maktesløs. Du er heldig og du kan hjelpe henne.»

Kilde:Avdeling Holt

Denne bloggen har nå fått en mening! (Det gjenstår bare å se om det er «liv laga» for den – men det satser jeg på) Jeg har bestemt meg for at jeg skal gjøre det jeg kan, for å få samlet mest mulig sponsorer til Den Internasjonale Barnekreftdagen i februar, via bloggen! Allerede har jeg fått med meg mange generøse bedrifter, men vil gjerne ha med flere! Alle jeg kjenner jobber i en bedrift eller er selvstendige, så tenk så mange jeg kan få med om alle jeg kjenner blir med! *jeg drømmer stort, men har troen på at gode ting skjer* Så om du kjenner noen som du tror vil bidra, ta kontakt på Mail: frubevershverdag@gmail.com ! God kveld i stuen!

klem,

Linn 💙🎗

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.