Jeg var så dum og lovet guttene: grove vafler med bacon & brie til frokost … sånn gikk det —

Igår kveld var jeg så dum, at jeg i et svakt øyeblikk lovet de Daniel og Sebastian grove vafler med bacon og brie. Til frokost. På en helt vanlig hverdag. Som om det ikke er nok kaos her fra før av og nå innså jeg plutselig at jeg måtte stå å steke vafler med fire gutter løpende og tiggende rundt meg. Typisk at dette var morgenen alle sov leeenge – helt til 06.30 faktisk, da stod Jonathan, Markus og jeg opp. Da var det bare å begynne på røren, steke bacon og lage matpakker. Samtidig som jeg ammet Markus. Snakk om multitasking! – på høyt nivå!

Røren holdt til 12 grove frokost-vafler 🍽

Røren holdt til 12 grove frokost-vafler 🍽

Deilig vaffel lukt på morgenkvisten er ikke feil!

Deilig vaffel lukt på morgenkvisten er ikke feil!

Om jeg skal si det selv, så ble de faktisk overraskende gode! Til og med Robert likte de! (Jeg er jo som kjent ikke noe Chef på kjøkkenet, verken på middager eller bakst 😂) Guttene syns også det var godt. De minste spiste med pølse på, falukorv og ikke bacon. Disse vaflene er som sagt grove og inneholder ikke sukker.  Dessuten er de mye mer mettende enn vanlige vafler. Daniel fikk meg seg til lunsj og var strålende fornøyd. De smakte nesten som rundstykker, så tipper det er godt med det meste av pålegg. Vanlig  ost og agurk var ihvertfall tipp topp!

Nam, nam!

Nam, nam!

Dagens oppfordring: klin til å overrask med nystekte grove vafler en morgen! Jeg garanterer deg suksess og glade barn!

L💙🍴

 

 

4 kommentarer til “Jeg var så dum og lovet guttene: grove vafler med bacon & brie til frokost … sånn gikk det —

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg kan sende deg oppskriften jeg brukte – hvilket mail adr skal jeg bruke? Om du ikke vil legge igjen mail adr i kommentarfeltet, send meg på bloggens facebook side: frubevershverdag !
   Det er faktisk skikkelig gode! Spiste nettopp to med vanlig ost og paprika til lunsj og da ble jeg stappmett 🙂 Bare å løpe å kjøpe vaffeljern 😉

   Svar
 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Vi pleier å ha grove vafler til kveldsmat på Torsdager slik at ungene har med seg vafler på skolen på Fredagen. De elsker grove vafler, og da er mannen mega fornøyd også.

  Lite tips for å få litt mer smak i grove vafler er å ha i litt kardemomme og litt kanel 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.