Jeg ringte avisen, for å tipse de om meg selv … (saklig å gjøre da!)

Det er saklig å gjøre det. Men ja da, jeg ringte faktisk avisen for å få de til å skrive en liten sak om min hjertesak, Barnekreftforeningen, og at jeg jobber med å skaffe sponsorer/samarbeidspartnere til Den Internasjonale Barnekreftdagen! Redaksjonen ønsket heller å vinkle den inn på Markus og heller nevne samarbeidet til FruBevershverdag og barenekreftforeningen. Jaja, tenkte jeg. Det er jo for en god sak! Kort tid etter jeg snakket med jornalisten på telefonen, så satt hun i stuen, intervjuet meg og tok bilder. Litt rart, men når jeg tenker på hvorfor jeg gjorde det: da var det bare å smile til kamera!

Til og med på forsiden - men hva gjør man ikke for en god sak? 🎗💙

Til og med på forsiden – men hva gjør man ikke for en god sak? 🎗💙

🎗

🎗

Imorges våknet jeg til mailer med bilder av avisen og SMS’er fra venner og familie som allerede hadde lest saken i avisen. Spent på hvordan det ble, måtte jeg ut å kjøpe papirutgaven så jeg kunne lese selv også. Passe flaut å dure inn på nærbutikken, for å kun kjøpe avisen 😂 Jaja, så nå har jeg gjordt det også …. Pst! Om du vil være med, kontakt meg på frubevershverdag@gmail.com

En hel side ble viet oss 🎗

En hel side ble viet oss 🎗

Ha en strålende lørdag! Det skal vi!

Klem,

Linn 💙

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.