Give away: Alt klart til barnehage/skolestart? –> dette trenger du garantert!

*sponset innlegg* 

Årets navnelapper til guttene :)

Årets navnelapper til guttene 🙂

I samarbeid med Navnelapper får jeg gi bort et valgfritt sett med navnelapper til en heldig leser. Er det DEGHvorfor bør du velge navnelapper? De har veldig hyggelig kundeservice, de leverer supert fort, det er god kvalitet og de har uendelig mange forskjellige design/farger/motiv å velge mellom. Jeg har bestilt herfra mange ganger før vi inngikk samarbeidet og jeg har alltid vært strålende fornøyd!

 

Vi 💙 Navnelapper!

Vi 💙 Navnelapper!

Jeg kan huske tilbake fra jeg var liten og mamma satt å måtte sy på navnelapper på mine klær! Sy altså! Tenk om jeg skulle gjort det med 4 gutters ting?! Jeg bruker navnelappene på alt av leker, klær og utstyr som medbringe i barnehagen og på skolen! Dette er virkelig en genial oppfinnelse! Dette er virkelig forbruksvare hos oss!

I år gikk jeg for en ny variant, fremfor å skrive alle navnene på hver sin navnelapp, gikk jeg for en felles. Like greit fant jeg ut. Da slipper jeg å lete etter riktig navnelapp når jeg allerede er sent ute, med fire gutter som venter og leken må merkes før vi går. Dessuten er det så mye klær som går i arv nedover i rekkene, at det er like greit så slipper jeg å bytte navnelapp når klærne går til nestemann. Smart? Jeg syns ihvertfall det og så sparer jeg miljøet for de ekstra navnelappene og.

image

Du kan vinne dine egne personlig, navnelapper til skole/barnehagestart! Bare legg igjen en liten kommentar, så jeg vet hvem du er, om DU er den som vinner! Både navnelapper og jeg blir veldig glade om du vil dele innlegget og følge oss også☀️ PS, dobbelt lodd om du også tagger en venn i kommentarfeltet! Like gjerne navnelapper på Facebook og:

Navnelapper Facebook

LIK & FØLG oss gjerne på facebook om du ikke allerede gjør det også – det setter vi pris på!

Vinneren trekkes dagen skolen starter her, 18.01.2016 kl 21.00 og vil bli annonsert på bloggen kort tid etterpå.

LYKKE TIL!

L💙

Annonser

11 kommentarer til “Give away: Alt klart til barnehage/skolestart? –> dette trenger du garantert!

 1. Monica Karin

  Navnelapper hadde vært helt supert nå som det er Barnehage start igjen 🙂
  Alt må jo merkes 🙂
  Så krysser fingrene 🙂
  Ønsker deg en kjempe fin uke videre.
  Hilsen Monica Karin

  Svar
 2. FEMifamilien

  Med 3 sønner så er det et must 😀 nå har vi vårt første skolebarn så vi trenger flere navne lapper 😀

  Svar
 3. Teresia

  Navnelapper trenger vi masse. De går åt til alt! Merker dem med etternavn og nummer. Problemet er at Agnes vil ha rosa og Hugo grønne. 😛

  Svar
 4. Marianne Kim Brill

  I 💙 Navnelapper. Forbruksvare. Har et brett her og der, lurt å ha i Bhg, jakkeskap, vaskerom, kjøkken etc. Jeg ønsker nytt brett 👏

  Svar
 5. Marita

  Så utrolig smart å ha alle på samme lapp. Her klistrer jeg navnet til lillebror over storebror sine lapper, og hadde jo spart en haug med lapper hvis jeg hadde begge navnene på en 😊 Ønsker meg nye navnelapper med begge navn!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.