Vinneren av egendesignede navnesmokker er …

*Sponset innlegg*

…trukket! Den heldige er:

@sivasnarby

Gratulerer så mye! Du får designe din egen pakke med navnesmokker sponset av NAVNESMOKKEN ! Du må kontakte meg innen onsdag kveld på Mail på FruBevers hverdag Facebook siden til bloggen, med kontaktinformasjon og telefon nummer. Så vil du om kort tid få pakke i posten!

Sett ditt personlige preg på ditt barns smokker 👶🏻🍼

Sett ditt personlige preg på ditt barns smokker 👶🏻🍼

 

Takk til alle som deltok både på bloggen, Facebook og Instagram. For å lage dine egne, kule og personlige navnesmokker, trykk her: NAVNESMOKKEN ! PS, følg med om litt – det kommer en super kul give away !!

L💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.