Sebastian fyller 3 år idag og har feiret med Thomas toget fra morgen til kveld …

Onsdag. Sebastian fyller 3 år idag!! Som dere vet, jeg elsker bursdager og jeg er dårlig på kakebaking (matlaging generelt egentlig) ! En dårlig kombinasjone, kanskje? Jeg hadde store ambisjoner om å prøve meg på tidenes kuleste Thomas toget kake, men hvem lurer jeg? Jeg gjorde det enkelt og gikk for muffins og satser på pyntingen! Det er viktig å kjenne til sine egne begrensninger, ikke sant? Sånn her hadde jeg tenkt å begi meg utpå:

Bildet er lånt fra google!

Bildet er lånt fra google!

Og sånn ble muffinsene mine:

Thomas toget muffins ala moi 🚂

Thomas toget muffins ala moi 🚂

Altså dette var det beste jeg kunne, jeg satset på pyntingen 🤗 Med kun et øye som virker, så klarte jeg å stave navnet hans feil også 😂 Men Sebastian var strålende fornøyd, så da er jeg fornøyd og.

🚂🚂🚂

🚂🚂🚂

Bursdagsbarnet var strålende fornøyd med morgenen. Stor stas å bli vekket med bursdagssang, pakker og alle brødrene sine. Han ble så glad for pakkene fra de andre. Jeg gjør det enkelt, sett Thomas toget foran alt (så slipper jeg å skrive det maaange ganger 🚂😂) caps, såpebobler, bestikk, t shirts, shorts, pysjamas og genser.

Vi hadde familiefeiring med grilling av pølser og hamburgere. Det kan fort bli kjipt å ha bursdag i fellesferien og aldri få feiret med venner, men hva gjør vel det når hele familien stiller opp. Noen dukket plutselig opp en time før, da jeg hadde sendt forskjellige tidspunkter – skylder på ammetåken 😂 Men det gjorde jo ingenting. Bestefar, tante Nina, tante Ekka, Kikka, Lars, Ulrik, Niklas, Peter, Andreas, Veronica, Olivia og lille Philip var med på å gjøre dagen til Sebastian perfekt. Sebs bestemte menyen: is, gelé og kaker i ekte barnebursdagsstil!

En super fornøyd liten-stor gutt som hadde veldig lyst til å sove i teltet han fikk av kjæresten sin, men det var plutselig OK da han fikk sove i sengen med Jonathan. (Tross alt har han bursdag enda og fikk lov å «bestemme» det.)

Tidlig morgen for bursdagsbarnet 🎈

Tidlig morgen for bursdagsbarnet 🎈

Pakke fra brødrene 🎈

Pakke fra brødrene 🎈

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.