Daniel 6år, Sebastian 2år, Jonathan 1år og Markus 10 uker blir storebrødre! Robert og jeg venter TVILLINGER i desmeber!

Hver fredag sender jeg familie og venner fredagsmelding. Det har jeg gjort i flere år. En kort oppsummering av uken og med bilder av guttene. Idag sendte jeg en litt annen melding:

«Robert og jeg venter tvillinger i Desember!»  La med dette bildet:

Tvillinger 🍼🍼

Tvillinger 🍼🍼

Jeg hadde knapt rukket å trykke på send knappen, før meldingene tikket tilbake. Jeg satt å lo litt for meg selv da jeg leste svarene jeg fikk. Alle venninnene mine tok den med en gang! Ingen som trodde på meg. Pappa ble noe usikker, og lurte på om det var en god aprilsnarr! Jeg ler enda, jeg! -sikkert ammetåken som gjør at jeg syns sånne ting er kjempemorsomt 😂

Har du lurt noen idag? Hvordan? Jeg er dårlig på å lure folk, så jeg har tilgode å faktisk lure noen idag! Barnehagen til guttene hadde en fin idag, de la ut at barnehagen hadde nattåpent inatt og at sukkerspinnmaskinen stod klar! Ha ha ha! Er det bare jeg som faktisk syns det er morsomt med litt uskyldig lureri?

L💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Daniel 6år, Sebastian 2år, Jonathan 1år og Markus 10 uker blir storebrødre! Robert og jeg venter TVILLINGER i desmeber!

  1. Monica BJ

    Nattåpent med sukkerspinn 😛 hahaha så fantastisk 😛 Jeg prøver sjeldent å lure noen, men går gjerne på slikt selv 😛 Synes det er gøy =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.