Skuddårsdag & gryterett & bobler med guttene!

Jippi! En ekstra dag å lage hverdagsmiddag, bare på grunn av skuddårsdagen. På menyen idag stod det en meget enkel gryterett. Takk Toro! Videre ble skuddårsdagen «feiret» med de 3 største guttene, i boblebadet! Det er en liten evighet siden vi har brukt boblebadet, så det var på høy tid! (Jeg hadde en liten drøm om å føde Markus der, men Robert var merkelig nok ikke for verken det eller hjemmefødsel… ) Guttene storkoste seg: Daniel dukker under og imponerer to lillebrødre stort når han plutselig forsvinner under vannet og dukker opp et annet sted. Sebastian blir stadig tøffere og mindre redd for å bevege seg rundt i vannet, uten at jeg  holde hånden hans. Jonathan sitter for det meste å bare plasker vann og sprekker boblene.

Klare for bobling!

Klare for bobling!

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.