Verdens beste mamma. Jeg digger Myke Mule & Mari!

For en tid tilbake bestilte jeg navnesmykket mitt fra Myke Mule-HER ! Bak Myke Mule står Mari. En fantastisk serviceminded dame! Ikke bare er hun kreativ, hun lager flotte smykker (hun lager masse annet enn navnesmykker og, se på linken for å komme til siden hennes.) Mitt kjedet ble mistet i bakken av lillelillebror, den ene delen som holder selve kulen gikk istykker. Jeg sendte Mari en Mail å spurte om det gikk an å ordne og et par dager etterpå fikk jeg et splitter nytt kjede i posten! Snakk om god kundeservice! Ekstra stort pluss får hun for den delikate og innbydende innpakningen alt kommer i! Jeg kan virkelig anbefale å titte innom siden hennes for en personlig gave, som skinner fint. Hva med «verdens beste mamma» – smykket? Til deg selv eller din egen mamma?

Markus med fint kjede fra Myke Mule 💙

Markus med fint kjede fra Myke Mule 💙

image

image

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.