FruBeversHverdag svangerskapsupdate baby nr 5

Du vet du er HØYGRAVID for 4. gang når …

…Ja, hvor skal jeg begynne? Dette er faktiske hendelser fra mitt svangerskap. Jeg er bare glad for at jeg har vært der før og VET at så fort bittelillebror er ute, så er cravingsene og plagene borte og. Så nå skal jeg bare «nyte» de få ukene igjen av mitt siste svangerskap. Plagsomt, irriterende eller ikke – her skal det virkelig nytes!

-Når du kjøper en parfyme, bruker opp en flaske (!) på få uker, fordi du sprayer den overalt fordi det  bare er den beste lukten noensinne! – sant skal sies, dette er den beste lukten jeg har luktet på flaske! Versace Bright Crystal er navnet om du vil sniffe på litt god parfyme!

-Når du sender mannen din ut sent en kveld, bare fordi du har sååå lyst på en kræsj pink is! – som by the way er veldig vanskelig å finne. Er kun et fåtall steder den er å kjøpe! Verdens beste is, så skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig? Så fikk til slutt kick på pære-is! Fordi denne var enklere å få tak i!

-Når du lurer barna dine til å krype under spisebordet for å hente gaffelen du nettopp mistet, fordi du rett og slett ikke orker selv! – nå er mine gutter veldig behjelpelige fra før, så ofte «krangles» det om hvem som skal hente eller ta opp noe for meg. Heldige meg!

-Når du våkner på minuttet hver time fordi du må tisse! – denne er kanskje det kjipeste med å være høygravid! Eller hva? Enda verre er det kanskje når du sitter der og oppdager at dorullen er tom, for den brukte du opp for en time siden men gadd ikke å gå ned på det andre badet for å hente en ny. Hendt det ja …

-Når du blir andpusten av å opp trappen! Barna dine løper selvsagt forbi deg i svingen, selv 1 åringen krabber ifra deg. Om få uker så er jeg tilbake i toppform og løper forbi dem alle sammen igjen..

-Når du ikke vet hvor lenge det er igjen av svangerskapet uten å måtte sjekke appen din! – skjønner ikke hva jeg skulle gjort uten den? Den minner meg stadig på det ene og det andre. Nå maser den om at fødselen kan skje når som helst, pakk fødebagen, finn frem ditt og datt … (Fortsatt ikke gjort verken det ene eller det andre – men fin at den til stadighet minner meg på det)

imageimageimage

-Når du bestiller en JM time på telefonen og må ringe opp igjen ti min senere for å spørre når timen er! ( ikke så dumt å skrive ned ting med en gang, nei … )

-Når du blir glad fordi barna ikke spiser opp middagen sin ( grøt, av alle ting ) fordi da kan du spise den!  ( med masse sukker & kanel selvsagt… )

Har/hadde DU spesielle cravings eller spesielle ting du bare måtte ha/gjøre? Del gjerne!

L <3

 

 

.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.