Nyttårsforsetter til en 4 barnsmamma … Hva er DINE?

2015 er i ferd med å bli et tilbakelagt minne og det nye året står for døren. Er det på tide å tenke på nyttårsforsetter nå? Jeg husker da jeg var yngre, da hver romjul ble brukt til å tenke ut de beste ( enkleste? ) nyttårsforsettene jeg kunne komme på. Etter at jeg ble mamma må jeg innrømme at nyttårsforsettene mine ikke er like i fokus. Hvorfor er det blitt sånn? Det burde jo være like viktig med noe å strebe etter – selv om jeg er blitt mamma? I år har jeg tenkt at mitt lille, store nyttårsforsett skal være å bli en enda bedre mamma. I den form at jeg skal ha litt ekstra fokus på at alle guttene er selvstendige barn og har behov for egentid med mamma. Neste er å ikke være kontrollfreak.Dette henger nemlig sammen med at jeg skal bli en bedre mamma. Jeg MÅ ikke kontrollere alt når det gjelder guttene hele tiden. Jeg er som nevnt mange ganger før, den største kontrollfreaken jeg vet om. Det verste er at jeg legger alltid inn litt «eventuelle ting som kan oppstå», når jeg planlegger – ser jo nå at det høres helt merkelig ut! Har alltid likt å ha oversikt og kontroll, men etter jeg fikk barn, så har jeg jammen blitt hakket verre. Hvordan er det med deg? Har du alltid kontrollen?

 

nytt år - nye muligheter!

nytt år – nye muligheter med ny kalender. Et typisk hverdagsøyeblikk hos familien O.J. 😜

 

Det er verken det store eller det mest spennende nyttårsforsettet, men det jeg tror guttene kan ha godt av og hva jeg har tro på at jeg klarer å holde igjennom året som kommer. ( og videre år … )

Hva er dine nyttårsforsett for året som kommer?

L 💙

2 kommentarer til “Nyttårsforsetter til en 4 barnsmamma … Hva er DINE?

  1. Nann Karin

    NOPE, – jeg har ikke alltid kontrollen. Men for det meste oversikten. Jeg kastet gule lapper og kontroll for mange år siden, uten at katastrofene har oppstått. Men, det glipper i blant som nå har vi med burgere til fjells. Derimot ikke burgere rød. Men siden vi har mel og gjær er løsningen nær… og jeg tenker at pjokken ikke må kontrolleres fordi han klarer seg fint slik det er
    Men, heier på forrsettene dine. Jeg skal notere ned hyggelige ting og et par treningsøkter i almanakken per uke. Fordi jeg fortjener det ☺

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Den likte jeg: ikke alltid ha kontrollen, men oversikten! Har fått for meg at jeg må planlegge så mye når det kommer til guttene, for å spare meg selv for problemer. Og som regel har går det veldig fint, unntakene er de gangene jeg ikke har oversikten 😂 Kos dere på fjellet og godt nyttår til dere!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.