FruBeversHverdag // Julen og influensa ++ har flytter inn ...

2 pjuske gutter: på’n igjen (spy), pommes frites & Thomas toget – midt på natten …

Akkurat i det jeg trodde vi var ferdige! Så er vi på’n igjen … Er det virkelig mulig? Sebastian kastet opp igjen igår kveld! Vet jeg har sagt det flere ganger i det siste, men nå er det nok! Jeg er så lei av å vaske & tromle sengetøy, puter og håndklær. For ikke å snakke om å stå opp midt på natten ( selvsagt utenom de gangene jeg blir vekket av noen som roper ) -bare for å sette på en ny maskin. Til tider har det vært så mye spy, at vi verken har hatt laken til sengene eller håndklær rene! For ikke å snakke om når flere spyr samtidig … JEG ER LEI AV SPY!

Et lite tips dersom du barn med omgangssyken: gå til innkjøp av huggies DryNites laken. Her har vi alltid et lager, vet aldri når du vil trenge de. Legg under laken/ oppå overmadrass og rundt puten inni putetrekk. Med litt flaks treffer barnet akkurat innenfor. Guttene her i huset, er ikke så treffsikre.

 

min beste venne den siste uken 😜

min beste venn den siste uken ..

 

Sebastian var fornøyd med seg selv (etter å ha spydd ned hele sengen vår) og enda mer fornøyd ble han da han oppdaget hamburgeren og pommes frites på bordet. Som for øvrig var min middag. ( innrømmer at matlysten forsvant relativt raskt da jeg igjen vasket spy … ) Han spiste overraskende mye og fikk etterhvert selskap av Jonathan. Kl 23.30 igår kveld var det altså nattmat i stuen med Thomas toget som underholdning mens vi vasket, skiftet sengetøy og redde opp 😜

 

nattens underholdning mens mamma vasker (mer) spy ...

nattens underholdning mens mamma vasker (mer) spy …

 

BANK i bordet! Idag har det igjen vært full rulle / kaos / galskap her. Så nå krysser jeg bare fingrene for at vi er kvitt omgangssyken! Hendene mine er knusktørre etter å brukt opp snart en flaske antibac den siste uken og tåler snart ikke mer 🤗

Det har vært en epedimi i området vårt – ( skolen, barnehagen, naboer, venner og familie ), alle har i en eller annen grad blitt smittet. Jeg er bare lykkelig for at ikke JEG har blitt smittet. Ikke akkurat den beste oppladningen til juleferien, men jul blir det uansett. Skal heldigvis ikke så mye til før guttene er fornøyde! Igår kom jeg hjem med et ( veldig ) lite juletre og de smilte så fornøyde.   Foruten en lysestake som gjør nytten som adventsstake, er det ikke pyntet særlig til jul heller. Heldigvis har jeg enda 5 dager igjen på meg! Med andre goooood tid! Eller?

Hvordan ligger DU an med juleforberedelser? Er du ferdig? Eller er du som meg, som har planlagt,  men ikke gjennomført enda?🎅🏻

L 💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.