Interiør / madeby herr & frubever: gang & vaskerom = FERDIG!

INTERIØR / MadeBy herr & frubever 🔨✏️

Prosjekt gang og vaskerom med garderober er FERDIG! Lykke! Kan ikke beskrive hvor deilig det er, å være ferdig! Med 3, etterhvert 4 gutter som kommer hjem med sølete sko, våte dresser, sekker og stinkende fotballtøy – så fant vi ut at vi trengte større plass i gangen. I tillegg står det alltid en søskenvogn og gjerne en vanlig vogn der som opptar relativt stor plass. Da var det bare en ting å gjøre: bygge, støpe og utvide! Vi har «vaskerom» på høyre side, dette er skjult av custome made skyverdører med tilpasset hylle over til vaskemidler etc. På venstre siden er det 4 garderobeskap med skyvedører med plass til å henge jakker, sko og hyller.

alle guttene har fått egne plasser til å henge klær/sko/hyller

alle guttene har fått egne plasser til å henge klær/sko/hyller.

madeby herr & frubever!

madeby herr & frubever!

ferdig!

ferdig!

 

For kun få dager siden så det ikke like fint ut… Eneste som mangler nå, er sko oppebevaring / hylle / stativ. Dette skal vi tegne og lage selv. Må bare finne egnet materiale som tåler vann og passer inn osv. Kanskje noen knagger til og.

 

før hele gangen ble bygget

før hele gangen ble bygget

IMG_5615.JPG

 

Nå tror jeg det blir rolig på MadeBy herr & frubever fronten på en stund. Vi har (hadde) store planer om å ta resten av kjøkkenet før jul også, men ser at tiden er ikke helt på vår side. Dessuten er det ikke noe særlig å gå i gang med de store prosjektene når man er høygravid. Selv om det er tradisjonen her, hver gang jeg er fødeklar, så bygges det. 4 uker før Sebastian ble født, bygget vi på huset. 50 m2 over to etasjer. Et relativt stort prosjekt å gå i gang med, visste faktisk ikke om vi rakk å bli ferdige før han kom heller – men det ble vi! (med få dagers margin) Da jeg var høygravid med Jonathan ifjor, var det terrasse med boblebad og diverse boder som ble bygget. ( jammen ble vi ikke ferdige før fødsel da og! ) Denne gangen et mye mindre prosjekt, med «bare» utvidelse av gangen. ( og enda er det 38 dager igjen til termin!) Spørs om det ikke blir flere prosjekter likevel 🙂

Dersom du har tips til sko oppbevaring, tips meg gjerne i kommentarfeltet. Eneste kravet mitt er at det er praktisk og barnevennlig 🙂 👟👞👢👡👠👣

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.