Sosial hobby - Tupperware 🤩 [FruBeversHverdag]

Sosial hobby = mett mage 🍰

[ egenreklame // selvstendig Tupperware konsulent – FruBeversHverdag ]

Fantastisk vertinne

Vertinnen min er en tidligere nabo. Faktisk en jeg ikke har sett på en evighet og litt til, men beholdt den berømte Facebook-kontakten. Derfor var det hyggelig ar hun ville være vertinnen min. Dessuten er hun super på mat og hadde disket opp til gjestene sine. Bare se! Det ser lekkert ut, ikke sant?

Sosial hobby - Tupperware 🤩 [FruBeversHverdag]

Sosial hobby – Tupperware 🤩

Mens jeg holdt en mini visning fikk jeg servert en nydelig krydderkake med vaniljesaus og kaffe. Kaken var bare så digg!

Sosial hobby - Tupperware 🤩 [FruBeversHverdag]

Sosial hobby – Tupperware 🤩

En ting med online, er at det er kort og presist. De som ser på, kan se fra der de er. Enten det er på do, i bilen eller i sofaen. Det er veldig enkelt! Men det er faktisk noe veldig koselig over det å være sosiale og ikke minst kunne se og snakke med hverandre. Så jeg håper på flere sånne kvelder fremover, ikke bare online.

Det var en hyggelig kveld og jeg gleder meg allerede til neste gang 😍

Hva er din erfaring med home-parties? Kunne du tenke deg å være vertinne som min gamle nabo, enten online eller fysisk? Si ifra da 💙
God dag til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.