Hyggelige naboer 🌻 [FruBeversHverdag]

Hyggelige naboer 🌻

Gode naboer er gull verdt altså!

Jeg har helt siden jeg flyttet hit for 11 år siden ment at nabolaget vårt er det beste! Her er det godt og trygt å vokse opp. Guttene kan fint leke ute alene, for det er alltid en nabo som passer på om det kommer en bil, eller trøster om en slår seg.

🌻

For få dager siden fikk jeg noen solsikker av naboen. Hun hadde nemlig sådd så mange frø og hadde ikke plass til de. Selvsagt ble jeg overlykkelig! Solsikker er en av de fineste sommerblomstene jeg vet om! I byttet fikk hun en tomatplante jeg hadde.

Nå har jeg plantet de i nye, større krukker og satt de ut. Jeg gleder meg til å se de springe ut! Som 6 åringen sa «mamma, hun var skikkelig snill om ga oss de!»

Solsikkespirer 🌻 [FruBeversHverdag]

Solsikkespirer 🌻 [FruBeversHverdag]

Hva er din favoritt sommerblomst? 
God søndagskveld til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.