Put a ring on it 💍!

[ annonse // vanbruun.no]

Går du med tanker om å forlove deg? Eller kanskje rett og slett bare skjemme deg bort med en nydelig ring fra deg, til deg? Jeg har drømt meg helt bort blant de nydeligste ringer!

Jeg er ikke akkurat veldig jålete av meg, jeg har verken peiling på sminke eller mote. (Ikke det at jeg har tid til å tenke på det heller 😅) En ting jeg derimot bryr meg om, er ringene mine. De 4 ringene mine. Det høres kanskje overfladisk ut, men de betyr mye for meg. De tar jeg aldri av meg. På en finger er forlovelsesringen, gifteringen og morgengave-ringen min. På den andre har jeg en ring etter mamma.

Ta vare på ringene

Faktisk jevnlig så renser jeg alle ringene mine. Jeg har kjøpt eget rensemiddel til de ulike ringene, da for eksempel diamantene trenger en annen rens enn ringene. Jeg har også levert de inn for en ordentlig rens hos gullsmeden de er kjøpt et par ganger. For meg så handler det om å ta vare på ringene mine og forhåpentligvis kan de leve i mange år og kanskje generasjoner til! For meg er det ekstra spesielt når en ring har en historie bak seg.

Drømmen om designe min egen ring

Jeg må innrømmer at jeg gjerne skulle designet min helt egne, unike ring. En skikkelig one of the kind-ring. Da snakker jeg ikke om størrelsen, men betydningen bak ringen. Jeg drømmer om en ring med noe form for symbol på hvem jeg er. Kanskje som en alliansering. Foruten det har jeg ikke noen visjon om hvordan type ring, om det skal være stener på, hvordan klør, hvilket metall osv. Alt jeg vet er at den måtte ha vært symbolsk. Jeg har nå drømt meg bort hos Vanbruun hvor jeg kan designe min egen ring(Mens jeg venter på å å vinne i Lotto, så blir det med drømmen altså 🤩) Har du designet din egen forlovelsesring (eller annen ring)?

Vanbruun - custom design forlovelsesring 💍

Vanbruun – custom design forlovelsesring 💍

Jeg har også arvet gifteringene etter både farmor og mormor. Dette er ringer med stor affeksjonsverdi for meg. Har du en ring (eller flere) som betyr noe spesielt for deg?

Klem

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.