Hverdagslykke 👍

Lykken er å komme inn på Facebook og en pappa som kommer med støvler!

Ok, det høres litt rart ut! Lærte jeg ingenting av The Social dilemma? Joda! Jeg gjorde det. Men det tenker jeg ikke på akkurat nå.

For nå er jeg bare så glad over endelig å kommet inn på Facebook igjen! Etter 1 år (!) uten å faktisk kunne logge meg på min egen konto, fra andre steder enn appen på mobilen, kom jeg nå inn! Takket være et teknisk geni!

Hverdagslykke

Akkurat nå er det faktisk et lite stykke hverdagslykke for meg! Idag er hverdagslykke også at pappa kommer med noen støvler jeg bestilte på nett til en av guttene. Guttene fikk kost med bestefar og sammen skrev de ønskelistene sine til jul.

Hva har vært hverdagslykke for deg idag?

Håper du får en deilig novemberdag! Her skinner solen og jeg har drukket 2 kopper cappuccino 🤗

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.