Ut på tur – aldri sur! #Familiesuppa på laaang sykkeltur 🚲[Kyststien Horten – Åsgårdstrand]

 

Første etappen var @Bastøfergen med en haug med sykler. [FruBeversHverdag]

Første etappen var @Bastøfergen med en haug med sykler. [FruBeversHverdag]

Første etappe

Lørdag morgen troppet små og store opp på kaia. Til sammen var vi 9 små og en haug med voksne. Vi skulle nemlig sykle på skikkelig lang sykkeltur, fra Horten til Åsgårdsstrand! En kort båttur (og kaffe) over til Horten og vi var klare til å begynne turen.

Oskar satt i sykkelvognen sin, de andre guttene syklet selv. Med sykkelhansker og jeg med min nyinnkjøpte sykkelshorts. (Hvilket jeg var veeelidg glad jeg investerte i 😂)  Jeg må innrømme at jeg var rimelig spent på hvordan de ville ta turen. Denne turen var over dobbel så lang, som den lengste turen de noen gang har syklet. Ville dette gå bra? På forhånd hadde jeg fortalt og prøvd å forberede dem mentalt på en ordentlig lang tur. I sekken hadde jeg pakket energibarer, sjokolade, bananer og litt annet som jeg kunne bruke som motivasjon underveis.

Syklet kyststien Horten - Åsgårdstrand [FruBeversHverdag]

Syklet kyststien Horten – Åsgårdstrand [FruBeversHverdag]

Vi syklet i forskjellig puljer, da vi ankom Horten ulikt. Guttene syklet med tante Nina og co og var i midterste pulje. De syklet hele veien til – uten å klage! Jeg ankom ca  30 minutter senere og ble så imponert da jeg hørte at guttene hadde kjørt på. Hele veien. Alle fikk en velfortjent is som belønning!

#familiesuppa på tur 🚲 [FruBeversHverdag]

#familiesuppa på tur 🚲 [FruBeversHverdag]

Siste etappe

Vel fremme badet vi på stranden. Spiste lunsj. Koste oss til og med et glass hvitvin. Så begynte på returen. Her var jeg mer spent enn på turen. Da guttene var slitne. Og det var varmt! Skikkelig varmt.
Men det gikk over all forventning! Alle barna syklet på og før vi visste ordet av det, var vi på kaia i Horten igjen! Vel på båten igjen ble det nok en is som belønning. I sekken hadde jeg fortsatt alle sjokoladene..

Et velfortjent glass. Halvveis! 🚲FruBeversHverdag

Et velfortjent glass. Halvveis! 🚲FruBeversHverdag

Turtips! Om du bor i nærheten, vil jeg virkelig anbefale kyststien fra Horten til Åsgårdstrand! En flott, populær tur.

Etter en lang dag på sykkel, var det jammen deilig å komme hjem igjen også! Jeg er mektig imponert over alle barna som syklet selv! Vel hjemme ble det sushi og vårruller på terrassen. Vi avsluttet dagen med å bade i sprederen. (Selvsagt med varmt vann 😂)

Nest-minstemann på sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

Nest-minstemann på sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

Nest-minstemann på sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

Nest-minstemann på sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

Har du en sykkeltur å anbefale? Hvor? 

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.