5 tips til en vellykket sykkeltur med barn 🚲

 

 

5 tips for en vellykket sykkeltur med barn

🚲 Viktigst av alt, syns jeg: sørg for at utstyret er i orden! Å sykle på halvfulle dekk er ikke noe særlig! Ha luft i dekkene, se til at syklene virker som de skal. At hjelmen passer. Gjerne sykkelhansker på små hender. Grepet blir bedre og man slipper å få vondt/blemmer. Selv har jeg innvestert i en sykkelshorts – rett og slett for å slippe vondter! Som en klok dame en gang sa til meg «med utstyret i orden, blir turen så mye bedre!» Jeg ønsker at guttene skal ha gode minner fra sykkelturene våre, ikke at det bare har vært mas.

🚲 Ha med nok vann! Matpakke på lengre turer. Energibarer og frukt er veldig populært hos oss. Gjerne litt sjokolade eller andre godsaker som overraskelse også.

🚲 Ha med sykkelpumpe & lappekitt til dekk. Du vet aldri når du punkterer eller trenger luft. Er du midt i skogen kan det fort være langt å trille hjem eller finne en bensinstasjon.

🚲 Pakk smart! Ha en sekk med det du trenger på turen og husk for all del førstehjelpskit! Dette har jeg alltid med meg: en haug med plaster, desinfiserende spray, flåttpinsett, kompress, tape, saks, branngel ++

🚲 Sykle sammen med venner! Dette er både motiverende og innspirende! Dessuten er det jo hyggelig å skape minner sammen med de man er glad i.

5 tips for en vellykket sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

5 tips for en vellykket sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

 

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

5 tips for en vellykket sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

5 tips for en vellykket sykkeltur 🚲 FruBeversHverdag

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.